Onze mensen

Natalie Mathot en Alexandra van der Wier hebben een duurzame vriendschap die vele jaren teruggaat. Als team hebben wij dezelfde ambitie voor ogen. Als individuen beiden een andere manier om deze ambitie te realiseren. Het combineren van deze manieren leidt tot een mooi totaalpakket waarbij wij elkaar versterken.  Wij hechten beiden aan persoonlijke ontwikkeling binnen het team, aan het realiseren van je ambities als organisatie, én als mens. Een gelukkige en duurzame carrière, een succesvolle en duurzame onderneming. 

Alexandra van der Wier

Resultaatgericht, visie, besluitvaardig, praktisch, kan de grote lijnen bewaken

 

Alexandra heeft haar ruime ervaring in adviserende, financiële en leidinggevende functies voor lokale overheden vooral bij de gemeente Amsterdam opgedaan. Zij bekleedde daar diverse functies, van bestuursadviseur en projectleider tot directeur.  Als voormalig controller houdt zij ook de cijfers in de gaten. Alexandra focust op doelen en resultaat, met oog voor de mens. Zij brengt de ambities van de organisatie en van de medewerkers op één lijn en haalt zo het beste uit een organisatie. Duurzaamheid en gelijkheid zijn zowel in haar werk als in haar privéleven belangrijke uitgangspunten.

Natalie Mathot

Samenwerkend, analytisch , communicatief, betrokken, oplossingsgericht

 

Natalie gelooft dat goede communicatie de basis is voor succesvol zijn in je werk en in je relaties tot anderen. Die overtuiging heeft ze opgedaan in haar journalistieke carrière en als manager. Ze heeft voor verschillende media gewerkt. Naast ervaring in de journalistiek en media heeft ze gewerkt in het onderwijs en voor overheidsinstanties. Natalie houdt zich het liefst bezig met de ontwikkeling van mens en organisatie en communicatie. Ze gaat op zoek naar de kwaliteiten van de mensen en de organisatie, en hoe die elkaar kunnen versterken. Zodat werk niet alleen beter gaat, maar ook betekenisvol en leuk is. 

Beiden hebben diverse managementopleidingen gevolgd, waaronder Veranderkunde en Grandstad toptraject leidinggevenden G4-gemeenten (Avicenna), Universiteit Nijenrode en diverse trainingen op gebied van HR en organisatie.Beiden hebben diverse managementopleidingen gevolgd, waaronder Veranderkunde en Grandstad toptraject leidinggevenden G4-gemeenten (Avicenna), Universiteit Nijenrode en diverse trainingen op gebied van HR en organisatie.