Onze diensten

Ieder team, iedere organisatie is anders. Daarom leveren wij maatwerk. Zonder dat dit meteen de wereld moet kosten. Een overzicht van onze diensten en producten is dus indicatief, niet limitatief. Neem vooral even contact met ons op voor een goed gesprek. 

Organisatieadvies

Alle organisaties hebben wel eens vraagstukken waar ze tegen aanlopen. Wij ondersteunen organisaties bij deze vraagstukken. Onze aanpak kan variëren van een quick scan tot een uitgebreide analyse en advies. Wij adviseren en begeleiden, om tot een duurzaam resultaat te komen.

Lees hier meer:

De Teamversterker

Ieder team kan wel eens een boost gebruiken. Een snelle injectie van energie, zonder dat er meteen een langdurig traject aan vast zit. Gebruik dan onze Teamversterker. Wij kijken we waar jouw team goed in is, waar jouw team beter in wil worden en maken we afspraken hoe we dat gaan doen. 

Lees hier meer:

Teamontwikkeling

Een team dat elkaars kwaliteiten kent en weet hoe ze deze moet inzetten . Wij bouwen aan een team dat gericht is op elkaars sterke kanten en met plezier samenwerkt. Daarbij kijken we naar ontwikkelingen in markt en maatschappij en wat die voor de ontwikkeling van het team betekenen. 

Lees hier meer:

Teamcoaching

Wij bieden zowel teamcoaching als individuele begeleiding van medewerkers en management. Afhankelijk van de vraag van de organisatie, het team of de persoon, maken we een plan voor een verbetertraject en begeleiden bij de uitvoering. We gaan voor een duurzaam resultaat.

Lees hier meer:

Overige diensten

Zoek je iets specifieks? Of wil je graag met ons sparren hoe jij en jouw organisatie zich verder kunnen ontwikkelen? Hieronder een overzicht van onze overige diensten. Wil je iets meer of iets anders? Neem gerust contact met ons op.

 

Communicatieadvies

Of het nu om interne communicatie of marketing content gaat, zonder goede communicatie kan geen enkele organisatie haar doelen behalen. Wij adviseren en begeleiden, zodat iedereen elkaar (weer) goed begrijpt.

Missie- en visietrajecten

Heldere en haalbare doelen, die door alle medewerkers ondersteund worden. Doelen die passen bij de ontwikkelingen in de markt. Een missie en visie die echt leven. Wij begeleiden missie- en visietrajecten gericht op gedragen en haalbare doelen. Trajecten waarin iedereen mee doet. Zodat de organisatie werkt met een missie en visie die er ook écht toe doet. 

Efficiënt overleg

Werkoverleg dat echt wat oplevert. Waar teamleden input kunnen leveren en invloed hebben op de besluitvorming. Overleg dat leidt tot afspraken die worden nagekomen. Onze aanpak op maat leidt tot effectief overleg, waarbij iedereen invloed heeft op het resultaat en afspraken worden nagekomen.